API og integrasjon 

Oppdatert kvalitetsdata i dine egne systemer
Developer Portal D&B Direct+
Illustration person hovering and watering plant

API-er for å hjelpe deg med å unngå å ta beslutninger basert på dårlige data

Hver dag produseres det 16.000 milliarder megabytes med data som inneholder verdifull innsikt om kundene dine - alt fra endrede forbruksmønstre, selskapets nøkkeltall til kredittrisiko. De raske endringene, kompleksiteten og den store mengden data er en utfordring å forvalte ved manuell oppdatering.

Ved å benytte deg av Dun & Bradstreets API-tilgang vil systemene dine bli kontinuerlig og automatisk oppdatert med kvalitetssikret data. Du sparer tid og forsikrer deg om at du tar beslutninger på korrekt grunnlag og minimerer risikoen for feilkilder.

Feet on a court

API-er som hjelper deg å bli GDPR compliant

Med API-tilgang får du nøyaktige og oppdaterte persondata direkte i systemene dine. Du kan for eksempel bekrefte at informasjonen du har er korrekt, foreta bakgrunnssjekker på potensielle kunder eller automatisk tilby riktig basisinformasjon ved utsjekk til dine e-handelskunder.

Vi håndterer alle personopplysninger i full overensstemmelse med gjeldende nasjonale og internasjonale lover og forskrifter. Vi kan også hjelpe deg med å optimalisere ditt eget dataregister slik at det blir i full overensstemmelse med GDPR.

Light in a yellow tunnel

API Portal for Developers

Les mer om de ulike API-ene og mer detaljert teknisk dokumentasjon på vår Developer portal eller D&B Direct+

Usikker på om API-integrasjon er riktig for deg?
Prøv det før du bestemmer deg. Det er enkelt å sette opp en testversjon. Kontakt oss for å prøve!

 

Girl with rocket heading upwards

Er ikke API noe for deg? Prøv vår brukervennlige webtjeneste

Om ikke API-integrasjon er riktig for deg, er de fleste av våre produkter og tjenester tilgjengelige som standardiserte webtjenester med enkle og intuitive grafiske brukergrensesnitt. De gir deg de samme funksjonene og dataene som våre API-løsninger minus muligheten til å skreddersy til dine behov, eller lage automatiserte integrasjoner med dine egne data.

Integrer våre data
direkte inn i ditt CRM- eller ERP-system
Våre partnere og systemer

Våre partnere og systemer

Du kan integrere våre kreditt-, forretnings- og markedsinformasjon direkte inn i ditt CRM- eller ERP-system. Enten du jobber med økonomi, marked eller salg vil våre integrasjoner kunne gi deg bedre beslutningsgrunnlag. 

Våre partnere og systemer

 

Systemer vi integrerer mot

 

 

Vi hjelper deg med å finne riktig løsning tilpasset dine behov

Vi er eksperter på data og analyser, og hjelper deg gjerne med å bli mer datadrevet. Fyll inn skjemaet, og vi kontakter deg for en innledende samtale.

Les mer om Personvern