Dine kunder kan ha fått nytt kommune- og fylkesnummer

16 des 2019

Fra 1. januar i 2020 blir det ny kommune- og fylkesinndeling i Norge. 109 kommuner slår seg sammen til 43 nye, og den 1. januar 2020 har vi totalt 356 kommuner i Norge.

Fylker som slås sammen, vil få nytt fylkesnummer. Kommuner som slås sammen, vil få nytt kommunenummer. Les mer om endringene her

Større oppdateringer i Bisnodes databaser

Dette berører ca. 3 500 000 personer og 1 200 000 foretak i Norge og betyr at det vil utføres større oppdateringer i Bisnodes databaser.
For kunder som overvåker og vedlikeholder

For kunder som overvåker og vedlikeholder

For kunder som overvåker og vedlikeholder kundeporteføljene sine gjennom filoverføringer fra Bisnode, vil endringene og filene være større enn normalt den første uka i januar.

Vi oppfordrer kunder til å forberede seg på dette. Ta gjerne kontakt med din kundekontakt eller vårt kundesenter dersom du har spørsmål.
For bedrifter som ikke overvåker eller vedlikeholder

For bedrifter som ikke overvåker eller vedlikeholder

Vi anbefaler å komme i gang med dette eller å kjøre en oppdatering av kundeporteføljen i januar. På denne måten sikres du en oppdatert og kvalitativ portefølje når 2020 kommer i gang.
 
Korrekt informasjon er en viktig forutsetning for å jobbe effektivt med de du vil gjøre forretninger med.
Kundecase

Dustin økte salget med smarte data

For ti år siden sendte Dustin ut den samme katalogen til alle sine kunder. Med en oppdatert database og ny, smart kundeinnsikt satser de i dag på bransjespesifikke utsendelser og et mer målrettet salgsarbeid.

Les mer
Innkommende LEADS Filregistrering

Ta gjerne kontakt med oss vedrørende dette. Nå har vi ekstra gode priser på oppdateringer!