Blogg Datadrevet markedsføring

Å tape omsetning er ikke det samme som å tape kunder!

|

Kundene er der selv om du taper omsetning. Men går omsetningen din ned må du sikre god dialog med kundene. Nå som netthandelen øker mange steder, er det særlig viktig å posisjonere seg godt og å være synlig, sier Bisnodes Staale Olai Thorvik.


Mange nettbutikker opplever at kunder ofte hopper av kjøpsprosessen før de fullfører kjøpet.

Det skyldes ofte en litt kronglete onboarding av nye kunder eller at kundereisen i nettbutikken din ikke er sømløs nok. Ofte handler det rett og slett om at man mangler innsikt og data om kunden.

– Husk at kunnskap om kunden din, og riktig bruk av denne kunnskapen, er avgjørende for økt konvertering og styrking av din merkevare, sier Bisnodes Staale Olai Thorvik.

Alltid oppdatert

En forutsetning for god markedsføring er at kundedatabasen din alltid er oppdatert slik at du treffer med riktig budskap til riktig mottager. 

Med Bisnode Customer Intelligence (BCI) er alle kundedataene dine kontinuerlig oppdaterte og korrekte i alle forretningssystemene dine - selv når dataene er lagret i forskjellige systemer som tidligere ikke kunne hente informasjon fra hverandre, forteller han.

API-basert

BCI er Bisnodes tilbud på privatpersondata, fortrinnsvis i Norden, men også i Europa. BCI, som er API-basert, kombinerer din egen kundedatabase med Bisnodes oppdaterte europeiske forbrukerdatabase.

Det gir deg solid kunnskap om kundene dine, og det gir dem en bedre kjøpsopplevelse enten de handler i butikk eller på nett. BCI gjør det rett og slett enklere for deg å kommunisere med kundene dine og å øke konverteringen, sier Thorvik.

Styrker markedsføringen

I tillegg til oppdatert basisinformasjon som navn og adresse, kan du med BCIs analyser også finne ut mer om kjøpekraft, livsfase og utdanningsnivå. Det styrker markedsføringen din med kundetilpassede meldinger, og det gir deg blant annet ledetråder om når kunden din er åpen for kjøp.

BCI forenkler din håndtering av lagrede kundedata, og selvfølgelig er BCI i samsvar med GDPR-reglene, sier Thorvik.  

Bisnode Consumer Intelligence (BCI) – kort foralt!

  • Holder alle lagrede kundedata oppdaterte og korrekte i alle forretningssystemene dine - selv når kundedataene er lagret i forskjellige systemer som tidligere ikke kunne utveksle informasjon med hverandre.
  • Lager en samlet kundevisning på tvers av alle systemene dine ved å bruke Bisnodes unike Person-ID.
  • Hjelper deg med å identifisere kundene dine, og hjelper kundene dine gjennom kjøpsprosessen ved å servere riktig kundeinformasjon.
  • Gir deg ny innsikt ved å kombinere dine egne kundedata med Bisnodes analyserte forbrukerdata.
  • Gir tilgang til omfattende europeiske forbrukerdata via API i alle forretningssystemene dine - fra én leverandør.

Motta siste nytt