Blogg Datadrevet markedsføring Foretaksdata og datakvalitet Risiko og kreditt

Oppdatert info rett inn i SuperOffice

|

Har du god nok kundeinnsikt? Er kundeinformasjonen din oppdatert? CRM Insight og Bisnode har utviklet en integrasjon mellom SuperOffice og Bisnode slik at du får oppdatert kreditt-, forretnings- og markedsinformasjon direkte inn i SuperOffice-løsningen din.

Hvis du jobber med salg, marked eller økonomi gir integrasjonen deg meget god datakvalitet, og du får et mye bedre grunnlag for viktige beslutninger.

Alltid oppdatert informasjon

Med SuperOffice Bisnode-integrasjonen, som er laget både for SuperOffice Online og On Premise, får du en enklere og mer effektiv hverdag. Da har du nemlig alle fremtidige og nåværende kunder alltid tilgjengelig med oppdatert informasjon, det gjelder også kredittinformasjon. Integrasjonen inneholder funksjonalitet som sikrer deg høy og lett tilgjengelig datakvalitet, og du søker direkte fra din SuperOffice-løsning i markedets største og beste database for markeds- og økonomi informasjon.

Les mer: Bisnode integrert i SuperOffice - I samarbeid med CRM Insight AS

Enklere hverdag

Løsningen gir deg tilgang til søk, oppretting og vedlikehold av kontaktkort , og informasjon om foretak i hele Norden. Du får også tilgang til kredittrating, og arbeidsdagen din blir enklere og mer effektiv når alle fremtidige og nåværende kunder alltid er tilgjengelig i SuperOffice med fersk og relevant informasjon.

Sikrere kvalitet

Med denne løsningen sparer du mye tid. Du får dessuten kvalitetssikring av kundedata, blant annet gjennom dublett-sjekk, og når du slipper manuell registrering øker du kvaliteten på informasjonen som legges inn. Det er også en fordel at du kan se hvem og når noen sist var inne internt og ratet kontakten.

Overvåking

I tillegg til nedlasting av kundedata og kredittsjekk, kan du legge alle eller utvalgte kunder og leverandører til overvåking – og i disse koronatider er det spesielt viktig å følge med på kundene. Med Bisnodes overvåkingsfunksjon blir du varslet dersom det skjer endringer hos kundene eller leverandørene dine som kan ha betydning for samarbeidet – i tillegg blir SuperOffice oppdatert med riktig informasjon. 

Løsningen har også enkle funksjoner for vedlikehold av kundedata slik at du er sikker på at kredittinformasjon og grunndata alltid er korrekt.

Les mer - Bisnode integrert i SuperOffice

Motta siste nytt