Smarte data Datakvalitet

Hvorfor er god datakvalitet er viktig

Korrekte data er en av de største suksesskriteriene for markedsføring og salg. 

Misvisende grunninformasjon kan ikke bare lede til feil beslutninger, det gjør også at markedsinvesteringer og salgsaktiviteter ikke får full effekt. Lav datakvalitet kan på denne måten bli en kostbar affære.

Vet du hvordan det står til med datakvaliteten i kunderegisteret ditt? 

Et vanskelig spørsmål kanskje, men du er ikke alene om ikke å vite. Hver eneste dag skjer det endringer som i løpet av et år gjør at opptil 20 prosent av informasjonen i en gjennomsnittlig kundedatabase ikke lenger stemmer. Det innebærer at treffsikkerheten minsker i samme grad.

I løpet av et år:
  • I en vanlig måned flytter 31.000 norske foretak.
  • 4.500 foretak går konkurs i Norge.
  • 47.000 personer flytter utenlands.
  • 480.000 personer bytter adresse.
  • 1.525 norske foretak bytter VD.

Sørg alltid for at du har oversikt på viktige og relevante endringer som påvirker din bedrift.

Med riktig data sparer bedriften mye tid, og du får full kontroll. Jo høyere datakvaliteten er, desto større tillit har de ansatte til beslutningene de tar. Dette reduserer risikonivået og øker produksjonen og effektiviteten.

Oppdatert informasjon er en absolutt forutsetning for å kontakte dem du vil gjøre forretninger med. Bisnodes tjenester gjør at du kan forsikre deg om at ditt CRM og ERP system alltid er kvalitetssikret og inneholder korrekt informasjon.

Spar tid med integrerte oppdateringer

Fokuser på din kjernevirksomhet og la Bisnode levere korrekt data. Våre løsning gir deg et tydelig bilde av den faktiske statusen på din datakvalitet. Dessuten får du anbefalinger på ting å gjøre – samt det potensiale du kan oppnå.
Vi korrigerer feil opplysninger, tar bort dubletter og matcher mot våre alltid oppdaterte databaser slik at du får større treffsikkerhet i markedsføringen.

Bli mer datadrevet?

Vi kan hjelpe deg å komme i gang med datastrategien. Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt for å snakke om hvilke utfordringer og muligheter du har.

Les mer om Personvern