Datadrevet markedsføring Analyse

Med prediktive analyser kan du identifiser når en kunde har behov for dine produkter og tjenester.

Alle virksomheter vet at de må rette sin markedsføring mot en eller flere veldefinerte målgrupper. Problemet er at de klassiske målgruppevariablene ikke lengere er nøyaktige nok.

Alder, kjønn, adresse og inntekt sier ikke nok om en persons behov og preferanser.  Det samme gjelder virksomheter. Fjorårets resultat, bransje og antall ansatte gir ikke tilstrekkelig med informasjon om deres behov akkurat nå.

Effektiviser salgsprosessen

Det er en utfordring å skaffe salgsavdelingen leads av høy kvalitet. For selgere er det en utfordring å identifisere potensialet i hvert enkelt leads, og samtidig ivareta eksisterende kunder slik at de kjøper mer.

Med prediktiv analyse av hendelser (triggere) som fører til at kunden kjøper får du vite hva din målgruppe kommer til å kjøpe, og når de kommer til å gjøre det. Det gir deg muligheten til å komme med relevante tilbud på riktig tidspunkt - og være i forkant av dine konkurrenter.

Prediktiv analyse forutsier kundenes neste kjøp

I våre prediktive analyser tar vi ikke bare utgangspunkt i historiske kundedata – vi samler også data fra en rekke ulike kilder, utifra de variablene som har størst betydning for din virksomhet. Når vi har identifisert de triggerne som er relevante for ditt selskap, er det mulig å forutsi sannsynligheten for at kundene kommer til å kjøpe et spesifikt produkt eller en tjeneste innen en gitt tidsperiode.

Ved hjelp av prediktiv analyse kan du både utvikle forretningsstrategier og taktiske og operative prosesser for smartere virksomhet. 

Øk inntektene med hendelsesdrevet markedsføring og salg

Hendelsesstyrt markedsføring gjør det mulig å automatisere og identifisere kundenes behov ved hjelp av triggere.

Med Bisnodes løsninger vil du skape en mer treffsikker markedsføring og få bedre innsikt i mottakernes behov. Du vil øke sannsynligheten for kjøp med tilbud som er tilpasset kunden.

Identiteettivarkaus - Mitä tehdä?Vi kan hjelpe deg med prediktive analyser.

Ta gjerne direkte kontakt med oss, eller les mer om våre løsninger. 

Vi hjelper deg med å finne den rette løsningen for dine behov

Vi er eksperter på data og analyser. Vi vil gjerne hjelpe deg med å bli mer datadrevet. Fyll inn skjemaet, og vi kontakter deg for en innledende samtale.

Les mer om personvern