Søk

Foretaksinformasjon

Sikre virksomheten din med bedre beslutninger
Kom i gang
check_fat_green.png

Gjør smartere valg med relevant kunnskap om hvem du gjør forretninger med

check_fat_green.png

Skap lønnsomhet ved å unngå usikkerhet og kredittap

check_fat_green.png

Spar tid og penger med informasjon fra hele verden i ett og samme verktøy

Forretningskritiske beslutninger

Forretningskritiske beslutninger

Bedrifter og selskaper har en viktig rolle i samfunnet vårt. Ved å bidra til arbeid og handel skaper de velferd, og skaper muligheter for relasjoner mellom mennesker og land. Antall selskaper vokser stadig, og i Norge finnes det nå mer enn 1,066 millioner aktive selskaper.

Flere og flere aktører samles rundt viktige knutepunkter i samfunnet, hvilket betyr at man har et større antall selskaper å gjøre forretninger med og større valgmulighet for hver transaksjon. Utfordringen blir dermed å ha kontroll på hvert enkelt selskaps status, forhold og velbefinnende, i tillegg til å forstå individene som står bak og deres potensielle påvirkning på virksomheten.

En større mengde forretningsmessige beslutninger som skal tas krever en økt frekvens for å sikre kostnadseffektivitet og lønnsomhet. Konsekvensen kan da bli at beslutninger tas uten det nødvendige grunnlaget, og med høyere risiko, slik at det skaper usikkerhet i den langsiktige strategien.

Bisnodes foretaksinformasjon  gir deg både historisk og oppdatert informasjon, og gjør det mulig for deg å hele tiden ha kontroll på de foretakene du gjør, eller planlegger å gjøre, forretninger med. På denne måten kan du forsikre deg om at du tar informerte beslutninger med en redusert risiko, og fortsatt være en bidragsyter i samfunnet.

Sikre smarte forretningsbeslutninger

Sikre smarte forretningsbeslutninger

Optimaliser risiko og potensial med foretaksdata fra Bisnode

  • Analyser dine forretningsforbindelser, og bearbeid eksisterende og nye kunder, basert på innsikt i avgjørende foretaksinformasjon.
  • Unngå kredittap og bedrageri ved å ha kontroll på dine forretningsforbindelsers historikk og bevegelser.
  • Utvikle virksomheten og skap lønnsomhet ved å si ja til de riktige kundene og leverandørene til rett tidspunkt.
Kundecase

Dustin økte salget med smarte data

For ti år siden sendte Dustin ut den samme katalogen til alle sine kunder. Med en oppdatert database og ny, smart kundeinnsikt satser de i dag på bransjespesifikke utsendelser og et mer målrettet salgsarbeid.

Les mer

Ønsker du mer informasjon om våre produkter?
Vi hjelper deg med å finne rett løsning for din bedrift.

Ring oss for mer produktinformasjon

Hverdager 8-16

22 45 90 00

Innkommende LEADS

Ønsker du at vi kontakter deg?