Vi muliggjør smarte beslutninger

Vi leverer data og analyser av høy kvalitet.
Bisnode – et Dun & Bradstreet-selskap

Bisnode – et Dun & Bradstreet-selskap

I en foranderlig verden, fylt av digital informasjon, er det noen som ser utfordringer og begrensninger. Vi ser ubegrensede muligheter. Våre eksperter jobber hver dag med å tolke, foredle og forstå data som ligger til grunn for våre kunders forretningsbeslutninger. Vi bidrar til å gjøre hverdagen enklere, og vi gjør dette ved å levere tusentalls av beslutningsunderlag til foretak, myndigheter, kommuner og organisasjoner hver eneste dag.

Ved hjelp av kvalitetssikrede data kan du ta smarte beslutninger som øker lønnsomheten og utvikler din forretningVi har mange og tilpassede løsninger for deg som står foran viktige beslutninger:

  • Utvikle din virksomhet med riktig beslutningsunderlag.
  • Optimere dine risikoer med treffsikre analyser.
  • Øke treffsikkerheten i din markedsføring.

Med våre løsninger har du alltid tilgang til oppdatert informasjon og kan ta beslutninger basert på korrekt underlag. 

Les mer om hva vi gjør

Vi er eksperter på smarte data

Vi er eksperter på smarte data

Vår spesialitet er å levere forretnings-, kreditt- og markedsinformasjon av høyeste kvalitet, som hjelper deg med å ta kloke beslutninger. Vi leverer vi lokale og globale kvalitetsdata til foretak, myndigheter, organisasjoner og kommuner.

Les mer om oss

Våre kunder tar beslutninger ved hjelp av smarte data

Våre kunder tar beslutninger ved hjelp av smarte data

Våre kunder er alt fra myndigheter, små og mellomstore foretak til globale konsern. Felles for dem er at de har valgt å arbeide datadrevet og å ta beslutninger basert på smarte data. Våre kunder kommer fra en rekke ulike bransjer: Bank og finans, offentlig sektor og myndigheter, eiendom, forsikring, handel og industri. 

Les mer om våre kunder