Hva gjør vi

Vi forenkler våre kunders beslutninger
Vi muliggjør smarte beslutninger

Vi muliggjør smarte beslutninger

Vi er eksperter på data med høy kvalitet

Alle trenger noen ganger hjelp til å ta beslutninger. Vår spesialitet er å skreddersy kreditt-, forretnings- og markedsinformasjon som gjør det lettere for våre kunder å ta smarte beslutninger.

Data av ypperste kvalitet

Hver dag skapes det enorme mengder data av privatpersoner, organisasjoner og foretak. Faktum er at 90 prosent av verdens data er skapt bare på de siste to årene. I Bisnode bruker vi lokale og globale data av ypperste kvalitet fra over 2.000 datakilder.

Vi har også den kunnskapen som kreves for å kombinere disse dataene med våre kunders data – og dermed få informasjon som det ellers ville være umulig å få tak i. Ved hjelp av våre analytiske kompetanse kan vi foredle abstrakte data til relevante beslutningsunderlag. Det handler om å tolke store datamengder og å se mønstre og trender. Det handler også om å presentere tydelige svar og innsikt, som gjør det enkelt for våre kunder å handle med treffsikkerhet.

Våre analytikere er eksperter som tidlig kan oppdage nye trender, mønstre og forbrukermønstre. Vi leverer fakta, svar og innsikt som fungerer som trygge beslutningsunderlag. Men vi leverer ikke bare de beslutningsunderlagene som kunden trenger, vi passer også på at de integreres i det daglige arbeidet og er tilgjengelige til riktig tid, på rett enhet og på en måte som er tydelig og enkel å forstå.

Vi vil at det skal være enkelt å ta beslutninger. Derfor utvikler vi hele tiden nye måter for våre kunder, slik at de skal få det beslutningsunderlaget de trenger. Ved å bruke ny teknikk kan vi integrere informasjonen i deres datamaskiner, telefoner eller systemer, slik at de har tilgang til informasjonen hvor de enn befinner seg.

Slik tar du smarte beslutninger med hjelp av vår kvalitetsdata

Datakilder, format og sikkerhet

Datakilder, format og sikkerhet

Store mengder data og stort ansvar

Bisnode tar imot og håndterer store mengder data hver dag. Vi synkroniserer informasjon fra et hundretalls leverandører. Gjennom Dun & Bradstreet har vi tilgang til verdens mest omfattende foretaksregister.

Totalt har vi tilgang til omkring 2.000 offisielle datakilder som vi analyserer ut ifra våre kunders behov. All informasjon håndteres og analyseres ut ifra en mengde ulike regler, og for oss er det viktig og en selvfølge å verne både om våre kunders sikkerhet og å håndtere følsom informasjon på en trygg måte.

Les mer om våre datakilder

Smarte data

Smarte data

Vi foredler big data til smarte data

Hver dag produseres det 16.000 milliarder megabyte-data. For individet, samfunnet og næringslivet er den enorme mengden informasjon en gullgruve – og en kjempeutfordring. Bisnode forvandler og foredler big data til smarte data. Det innebærer at av all den datamengden som skapes, leverer vi riktige datapunkter og riktige analyser til rett tid. Dette  gir våre kunder mulighet til å ta smarte beslutninger og å drive sine forretninger fremover. Først da blir big data smarte.

Les mer om smarte data

Bisnode - et Dun & Bradstreet-selskap

Bisnode - et Dun & Bradstreet-selskap

Tilgang til global virksomhetsinformasjon

Dun & Bradstreets: nettverk inneholder informasjon fra mer enn 400 millioner foretak i 240 land. Det hentes informasjon fra 30.000 offisielle kilder og det gjøres 5 millioner oppdateringer hver dag. Som kunde hos oss har du tilgang til hele nettverket – samtidig som du drar nytte av vår lokale ekspertise og kunnskap.

Les mer om Dun & Bradstreet

Vår måte å se på risiko og kreditt

Vår måte å se på risiko og kreditt

Økte inntekter med risiko optimalisering

Vår syn på risiko og kreditt handler om å optimere – heller enn å minimere risiko. For lavt risikonivå og altfor restriktiv kredittsjekk fungerer som en bremsekloss for forretninger, samtidig som en for høy risiko kan være ødeleggende. Det handler om å finne balansen mellom trygghet og forretningsmuligheter, og nøkkelen er pålitelige beslutningsunderlag basert på høykvalitetsdata. 

Les mer om risiko og kreditt