Søk

Skarpe analyser og skreddersydde løsninger

Konsultasjon for treffsikre resultater

Unik innsikt for kundespesifikke løsninger

Vi tar tak i våre kunders mål og behov og skaper treffsikre og langsiktige løsninger. Takket være tilgang til omfattende data, og ved å kombinere denne med våre kunders informasjon, kan vi tilby unik innsikt, skarpe analyser og forretningsdrivende strategier. Vi hjelper våre kunder med å finne nytt potensial, optimere kampanjer og sikre konkurransekraften, helt og holdent ut fra de kundespesifikke forutsetningene.

Samarbeid på kundens vilkår

Samarbeid på kundens vilkår

Våre analytikere arbeider hver dag for å hjelpe våre kunder å nå sine mål. Med ulike konstellasjoner og ulike oppdrag, kan det blant annet handle om et avgrenset prosjekt:
Å ta frem et spesielt dataunivers – eller at vi jobber sammen med vår oppdragsgiver for å skape nye strategier eller sikre tilbakevendende kampanjer. Det er kundens spesifikke behov som avgjør hvordan samarbeidet blir.

Svar på forretningskritiske spørsmål

Svar på forretningskritiske spørsmål

Vi gir kundene våre svar på spørsmål, for eksempel hvem som kommer til å kjøpe deres tilbud neste år, hvilke kunder de bør velge, og hvilke de ikke bør prioritere for å øke risiko og drive lønnsomt. Våre konsulenter kan blant annet utvikle variabler for å vise hvordan våre kunder best kan arbeide med sine kampanjer og kan identifisere hvilke foretak, som med en viss sannsynlighet kommer til å kjøpe fra dem i fremtiden. Ved å forstå hvem våre kunder bør gjøre forretninger med fremover, kan de selv eller sammen med oss, bygge strategier som med gode resultater kan brukes i det operative arbeidet.