Vi hjelper deg å forstå hvem dine kunder er

Skarpe analyser og skreddersydde løsninger.

I Bisnode spesialiserer vi oss på å hjelpe selskaper med å få bedre innsikt i kunders atferd og behov, eksisterende kunders lønnsomhet og nye muligheter i markedet.

Vi har tilgang til omfattende data, og ved å kombinere denne med dine kunders informasjon, kan vi tilby unik innsikt, skarpe analyser og forretningsdrivende strategier.

Samarbeid på kundens vilkår

Samarbeid på kundens vilkår

Våre analytikere arbeider hver dag for å hjelpe våre kunder å nå sine mål. Med ulike konstellasjoner og ulike oppdrag, kan det blant annet handle om et avgrenset prosjekt.

Vi kan gi deg analyse av selskapene du samhandler med eller hjelpe deg å identifisere ditt viktigste markedssegment. Sammen finner vi frem til en strategi som gir et solid beslutningsgrunnlag. Det er ditt behov som avgjør hvordan samarbeidet blir.

Svar på forretningskritiske spørsmål

Svar på forretningskritiske spørsmål

Vi gir deg svar på spørsmål som for eksempel hvem som kommer til å kjøpe dine produkter eller løsninger til neste år. Hvilke kunder du bør prioritere, og hvilke du ikke bør velge for å øke risiko og drive lønnsomt.

Våre konsulenter kan blant annet utvikle variabler for å vise hvordan du best kan arbeide med dine kampanjer og identifisere hvilke foretak, som med en viss sannsynlighet kommer til å kjøpe fra deg i fremtiden.

Ved å forstå hvem du bør gjøre forretninger med fremover, kan du selv eller sammen med oss, bygge strategier som med gode resultater kan brukes i det operative arbeidet.