Søk

Om oss

Bisnode er Europas største leverandør av smarte data og analyse
Våre verdier

Våre verdier

Samarbeid og tillit gjennomsyrer allt vi gjør

I Bisnode er vi nysgjerrige på hva som hender i vår omverden og hvordan vi kan finne løsninger som bidrar til samfunnsutviklingen. Samarbeid og tillit gjennomsyrer alt vi gjør. Sammen med våre kunder tar vi hver dag både store og små steg fremover, og dette krever at våre kunder har tillit til oss.

I Bisnode mener vi det er ekstra viktig å høre på våre kunder og deres behov. Derfor er det alltid kundenes utfordringer som er vårt viktigste fokus.

Våre verdier

Organisasjon

Organisasjon

Vi driver både lokalt og globalt

Bisnode fins i dag på 19 markeder og er en av Europas ledende leverandører av beslutningsstøtte. I vår organisasjon arbeider 2.000 medarbeidere, kolleger som beriker oss med sin ekspertise, kultur og humor, med sine interesser, kunnskaper og nasjonaliteter. At vi fins lokalt er en stor fordel for våre kunder. Det betyr at vi kan handle raskt og fleksibelt når vi tar oss av deres utfordringer. Samtidig kan vi dra nytte av det store foretakets muskler og ressurser når dét trengs.

Bedriftsledelsen

Finansiell informasjon

Finansiell informasjon

Bisnode Group i tall

Bisnode ble grunnlagt av Lars Save i 1989 og eies 70 prosent av Ratos og 30 prosent av Bonnier. I 2006 endret konsernet navn til Bisnode, og i 2012 startet et stort endringsarbeid for å slå sammen alle selskapene i Europa og lansere Bisnode som et felles varemerke.

Her finner du alle Bisnodes finansielle rapporter pr. kvartal og årlig fra 2009 og senere

Finansielle rapporter

Nyheter

Nyheter

Siste nytt fra Bisnode

I vårt arkiv finner du siste nytt, rapporter og pressemeldinger om Bisnode, vår virksomhet og organisasjon.

Siste nytt fra Bisnode

Karriere

Karriere

Forme din framtid med Bisnode

Bisnode bygger et data- og analyseforetak som dekker hele Europa og skaper vekst gjennom smarte data. Vi kombinerer og bearbeider store mengder informasjon for å muliggjøre for våre kunder og ta datadrevne beslutninger. Som medarbeider har du mulighet å forme din egen og andres fremtid - en fremtid bygget på smarte data.

Karriere hos Bisnode

Bærekraft

Bærekraft

Vi driver en ansvarsfull forretning

Bisnode er en del av økonomien og samfunnet i de markedene der vi er tilstede. Vi er klar over at de beslutningene vi tar i vår virksomhet påvirker samfunnet, menneskene og miljøet, og dette gjennomsyrer våre beslutninger i hele organisasjonen. For oss er det viktig med en bærekraftig samfunnsutvikling og at vi gir denne videre til kommende generasjoner på en ansvarsfull måte.

Mye av det som styrer vårt arbeid fins i The Bisnode Way, en sammenfatning av våre vurderinger, våre ekspertområder, vår ambisjon og vårt løfte. Vil du skape deg en oppfatning om Bisnode, vår bedriftskultur og hva som er viktig for oss, er det en god idé å ta en kikk på de følgende ti punktene

Vårt bærekraftsarbeid