Søk

Karriere i Bisnode

Ledige stillinger
Skap din fremtid hos Bisnode

Skap din fremtid hos Bisnode

I Bisnode muliggjør vi smarte beslutninger. Det gjør vi ved å tolke og analysere store datamengder som blir til innsikt for våre kunder. Dette gjør kundene bedre rustet til å ta forretningsmessige og strategiske beslutninger – og dét er vårt tilbud til samarbeidspartnere og kunder.

Vi er på en reise der vi bygger et selskap og skaper vekst gjennom idéer og smarte data. Smarte data er vår måte å beskrive hva vi gjør når vi ut ifra kundens behov kombinerer og bearbeider store mengder informasjon for å muliggjøre datadrevne beslutninger.

Vi er med og forandrer, forbedrer og virkeliggjør hverdagen for våre kunder, og vi tilbyr stadig utfordringer for deg som medarbeider hos oss.

Vårt tilbud til deg som medarbeider er store muligheter til å vokse og utvikle seg. Det er du som medarbeider som former din egen – og dermed også andres fremtid. For å lykkes i Bisnode, er vi overbevist om at du deler og handler i samklang med våre vurderinger.

Velkommen på reisen.

Ledige stillinger i Bisnode Norge

Jobb i Bisnode

— En god kultur for å bidra i Bisnode

— En god kultur for å bidra i Bisnode

Ann-Kristin Mathiesen trives i et godt arbeidsmiljø som KAM i Bisnode, for en sterk merkevare i en voksende bransje. Nøkkelen til suksess er riktig unyttelse av verdifull datainformasjon.

Les mer

— Veldig aktuelt å jobbe med Big data

— Veldig aktuelt å jobbe med Big data

Majid Malik mener Bisnode har en god kultur for å dele kompetanse. Bisnode har et dynamisk fagmiljø med spesialister, analytikere, ansvarlige for ulike bransjer.

Les mer

Ledige stillinger