Langkaia 1, 0150 Oslo

Bisnode søker senior rådgivere til utvikling av våre største kunder

30 aug 2017

Bisnode er Europas ledende leverandør av løsninger innen kreditt-, markeds- og forretningsinformasjon. Bisnode hjelper i dag over 200.000 virksomheter over hele Europa med å minimere risiko, maksimere salg og å ta bedre forretningsbeslutninger. Selskapet ble startet i 1989 og er etablert i 17 land, med totalt 2.500 ansatte. Bisnode Norge holder til i sentrale og flotte lokaler på Havnelageret i Oslo, der 210 ansatte omsetter for ca. 430 millioner ved å levere beslutningsunderlag til foretak, myndigheter, kommuner og organisasjoner.

Bisnode vil vokse videre

Relevant data, riktig informasjon og evnen til å tolke den er på mange måter vår tids nye olje. I en stadig foranderlig verden, full av digital informasjon, blir det enda viktigere å ha riktig grunnlag for å kunne ta riktige beslutninger. Bisnode har gått gjennom en stor endring de siste årene, og vil nå på grunnlag av markedsanalyser, investeringer i produktportefølje og historiske resultater vokse videre.

Ansvar og oppgaver

Til vår storkundeavdeling søker vi etter dyktige folk som kan vokse sammen med oss. Du vil inngå som en del av et salgsteam med ansvar for å utvikle og drive salgsprosessen med kunden. I tillegg vil du kontinuerlig jobbe med å forbedre konseptene våre knyttet opp mot eksisterende og nye produkter, samtidig som du møter kundene på markedstrender som digitalisering/automatisering, big data og robotisering.

Hvem vil trives hos oss?

Vi ser etter deg som ønsker å gå foran for å drive frem en vinnende salgskultur preget av kontinuitet og en visjon om å stadig strekke seg mot nye mål. Basert på dine interesser, erfaringer og kunnskap vil du kunne få en av følgende roller i et nytt team hos oss:

 • Strategic Account Manager
  For å drive noen av de tyngste og mest spennende salgsprosessene vi har på våre største kunder.
 • Key Account Manager
  Med budsjettansvar for noen av våre største kunder innen bransjer som bank, finans, retail, bil, inkasso og energi.
 • Salgsspesialist
  Som spesialist på konsepter, teknologi og løsninger i kombinasjon med en kommersiell profil vil du ha ansvaret for å fremstå som en tillitsfull og foretrukken rådgiver, som sørger for at kunden velger Bisnode som sin strategiske partner.
 • Nysalg storkunde
  Du vil jobbe med våre største prospect i spennende salgsprosesser.

Ønsket bakgrunn og kompetanse

Vi tenker oss at du har faglig bakgrunn innen områder som finans, it og/eller consulting, en Master- eller Bachelorgrad innen finans, økonomi, teknologi, ledelse eller tilsvarende og/eller at du kan vise til en praktisk bakgrunn innen disse fagfeltene. Ellers ser vi etter deg som er ærlig og har høy integritet, har mot og tør å utfordre etablerte sannheter og holdninger, en som snakker til og ikke om, og en person som evner å se hva som er selskapets beste interesse.

Hos oss vil du få muligheten til å videreutvikle både deg selv og selskapet, individuelt og i samarbeid med dyktige kollegaer. Bisnode er en fremtredende bedrift med tyngde i markedet, men er også fremoverlente og moderne. Som en del av vårt salgsteam vil du få ansvaret for å muliggjøre smarte beslutninger for våre kunder i en verden der smart data er viktigere enn big data:

Se vår youtube film:
Big Data vs Smarte data

Har du spørsmål?

Send din søknad og CV til Head of HR Anette Holm Hulthin på telefon 924 01 040 eller e-post: anette.holm-hulthin@bisnode.com
Søknadsfrist er snarest - og senest innen 20. september. Alle søknader vurderes fortløpende.