Langkaia 1, 0150 Oslo

​Vil du jobbe med spørsmålene i grenselandet mellom Big Data og jus? Ønsker du å utvikle deg til en juridisk ekspert innen kontraktsrett eller datalagring?

05 jun 2018

Vår virksomhet blir stadig mer kompleks og krever flere spesialister fra ulike fagområder. De siste årene har både myndigheter og kunder hatt økt fokus på blant annet datalagring, sikkerhet og personvern. Den nye GDPR lovgivningen stiller nye krav til de tekniske løsningene og juridisk etterrettelighet. I tillegg blir våre tekniske løsninger mer omfangsrike og griper lengre inn i våre kunders forretningsvirksomhet enn tidligere. Samlet bidrar dette til økte krav om ryddighet og tydelighet i våre tilbud, kontrakter og serviceavtaler.
 
Vi søker derfor en juridisk rådgiver som vil fungere som ekspert innen rettsområdene kontrakts- og avtalerett og datalagring. Du vil være sparringspartner for ledelsen i selskapet i juridiske spørsmål og bistå våre Key Account Managers i utarbeidelse av kontrakter. Stillingen er nyopprettet og vil rapportere til Salgs- og Markedsdirektør, samtidig som du kommer til å samarbeide med vår Compliance Director.
 
Den rette kandidaten har en sterk interesse for de juridiske spørsmålene som oppstår i møtet mellom teknologi, Big Data (smarte data) og markedsføring. Dette er en spennende mulighet til å bygge en stadig mer etterspurt kompetanse, samtidig som du utvikler dine evner som rådgiver og diskusjonspartner for ledere og kunder. Vi søker deg som ønsker å kombinere en juridisk bakgrunn med forretningsforståelse og evne til å jobbe i kundegrensesnittet.
 
Dine kvalifikasjoner:

  • Høyere utdanning på masternivå i rettsvitenskap eller tilsvarende
  • Fordypning i kontraktsrett, datalagring eller IT-sikkerhet er ønskelig
  • 2-4 års erfaring som advokatfullmektig eller juridisk assistent i relevante rettsområder, nyutdannede vil også vurderes
  • Analytisk
  • Gode forhandlingsevner og kommunikasjonsevner
  • Utadvendt og samarbeidsvillig
  • God formuleringsevne på norsk og engelsk

Les mer og søk på stillingen her