Langkaia 1, 0150 Oslo

Interessert i bruken av Big Data i kundeutvikling? Er du kommersielt drevet og har sterkt kundefokus? Vil du hjelpe kundene våre til å gjøre Big Data til smarte data?

05 jun 2018

For oss i Bisnode handler smarte data om å sortere bort alt som ikke er relevant og forsikre oss om riktig datakvalitet. Da kan vi bruke Big Data til å utvinne innsikt, fakta og svar. 

Vi skal nå styrke vårt dynamiske salgsteam med en Sales Specialist. Ditt ansvarsområde vil være å avdekke kundenes forretningsmessige behov og oversette dette til løsninger som Bisnode kan levere. Din kompetanse og rådgivning skal bidra til å styrke kundenes konkurranseevne, optimalisere markedsinnsatsen og markedsføringskostnadene. Som Sales Specialist vil du jobbe i team med Key Account Managers, New Sales-ansvarlige og produktsjefer for å realisere vår storkundestrategi. Er det deg vi leter etter?


Våre Sales Specialists skaper verdi for kundene gjennom å:

  • Synliggjøre potensialet i bruken av Big Data og effektene av en tydelig masterdata-strategi
  • Fungere som rådgiver for Bisnodes produktportefølje
  • Lede kundemøter og workshops 

Vi har nylig opprettet et internasjonalt Sales Acceleration Center (SAC) som ledes fra Bisnode Norge. I denne strukturen blir du en rådgiver for flere av våre største norske kunder og prospects. I tillegg vil du være del av et internasjonalt miljø som bidrar aktivt i kundecaser på tvers av landegrensene.
 
I rollen vil du jobbe tett med vår globale produktorganisasjon som i 2018 har fokus på blant annet Business Consumer Intelligence. Samtidig etablerer vi en moderne teknologisk plattform basert på målarkitektur og Amazon skyteknologi. Som en av flere Sales Specialists vil du samarbeide med dette miljøet, og bidra i utviklingen av Go-To-Market planer og konsepter.
 
Rollen er svært kommersielt rettet, og du vil bli målt på utvikling og resultater innenfor ditt løsnings-/produktområde. Vi tror du har et faglig nettverk innenfor CRM, som gjør at du til enhver tid holder deg oppdatert på de siste nyhetene og trendene.

Les mer om stillingen og søk her