- En god kultur for å bidra i Bisnode

Jobb i Bisnode

Ann-Kristin Mathiesen (35) visste at Bisnode var helt riktig sted allerede før hun søkte seg til jobben. En sterk merkevare i en voksende bransje trigget.

Førsteinntrykket stemte

– Stillingsannonsen traff meg veldig godt, både beskrivelsen av jobben og miljøet i Bisnode. Jeg gikk «all in»! Heldigvis stemte førsteinntrykket med opplevelsen jeg har fått, forteller Ann-Kristin, som nylig sikret seg en rolle som Key Account Manager.

– Jobben med å selge inn Bisnodes tjenester og nytteverdien av viktig analyse, passer meg veldig godt. Samtidig får jeg være del av et veldig godt fagmiljø, der alle er avhengige av hverandres kompetanse, forklarer Ann-Kristin. Det sosiale og alle folkene er likevel det som gjør arbeidsdagen ekstra bra.

Blir tatt på alvor

– I løpet av de første ukene som ansatt i Bisnode har det skjedd mye sosialt, det er en god kultur med fin stemning på jobben. Ikke minst opplever jeg at vi som er nye blir tatt på alvor og får mulighet til å påvirke videre utvikling av Bisnodes produkt og framtid. Vi jobber med en stor mengde informasjon, og det kan være mange veier til målet. Det gjør jobben ekstra spennende, mener Ann-Kristin. Hun har bakgrunn som eiendomsmegler og analytisk erfaring fra research-jobb i Gartner. Nå har hun landet på riktig hylle.

Lærer av hverandre

– Det er gøy å gå på jobb hver dag. Jeg lærer utrolig mye. Her lærer vi av hverandre.

Det er mye teknisk og en stor mengde datainformasjon. Det appellerer til den ferske KAM-en på teamet. Et «datamonster» er hun likevel ikke.

– Jeg er ikke så teknisk som dem som daglig dykker ned i analysene, men jeg liker å kunne relatere verdien av data til kundene våre, hvordan det kan hjelpe dem og drive dem framover. Det handler om å bryte ned noe komplekst til noe enkelt, som kundene forstår at de trenger. Se løsninger sammen med kundene, og ikke kaste bort tiden deres. Det er nøkkelen til å kunne lykkes, smiler Ann-Kristin. Argumentene og forståelsen er allerede på plass. Hun liker også utfordringene hun møter. Som ultraløper på fritiden er hun vant til å ta en tøff utfordring og å legge noen ekstra mil bak seg. 

– Det kreves at vi er nysgjerrige og oppsøkende. Det er ingenting som kommer til deg, hvis du ikke oppsøker det selv. 

Felles treninger på jobben og tilbud om PT to ganger i uken, og dessuten én uke ekstra ferie og en god pensjonsordning, er betingelser som Ann-Kristin er glad for. 

Det handler om å bryte ned noe komplekst til noe enkelt, som kundene forstår at de trenger.

Ann-Kristin Mathiesen