I dialogmarkedsføring oppnår en høy respons ved å selektere riktig, men det er de viktige detaljene som gjør susen, sier seniorrådgiver Per André Dahle i Artisti Dialog AS.

Idé/kreativt arbeid, grafisk utforming, teknisk løsning, pakking/utsendelse – og også prosjektledelse. Detaljene avgjør responsen. Foto: Svein-Egil Jørgensen og Per André Dahle (høyre).

 

Forskjeller som fenger

I en kampanje for Foreningen for hjertesyke barn (FFHB) i 2014 gjorde begrepet hjertenisse forskjellen i form av økt respons.
– Dette visste vi på forhånd. Ved å forske i detaljene og å teste ulike varianter, eksempelvis hva som bør ligge i en konvolutt som sendes ut før jul, kan vi øke responsen betydelig, sier Per André Dahle.

En viktig kunde for Bisnode

– Artisti jobber tett med Bisnode og vår produksjonsavdeling i Grimstad og er en viktig kunde for Bisnode, poengterer daglig leder Tom Maurud i Bisnode Campaign.

Artisti leverer gode løsninger til sine kunder, basert på smarte data fra Bisnode. I kombinasjon med Artistis kreativitet gir dette Artisti-kundene høy respons og godt salg.

Les hele saken her

Ta kontakt nå!

Ønsker du å vite mer om Bisnode sine løsninger?

Ta en uforpliktende prat med en av våre rådgivere. Vi spanderer kaffe og gode råd.

Ta gjerne kontakt med oss vedrørende dette. Nå har vi ekstra gode priser på oppdateringer!