Søk

Suksessformel: Artisti har løsningene, Bisnode de smarte dataene

Kundecase

I dialogmarkedsføring oppnår en høy respons ved å selektere riktig, men det er de viktige detaljene som gjør susen, sier seniorrådgiver Per André Dahle i Artisti Dialog AS.

Idé/kreativt arbeid, grafisk utforming, teknisk løsning, pakking/utsendelse – og også prosjektledelse. Detaljene avgjør responsen. Foto: Svein-Egil Jørgensen og Per André Dahle (høyre).

 

Forskjeller som fenger

I en kampanje for Foreningen for hjertesyke barn (FFHB) i 2014 gjorde begrepet hjertenisse forskjellen i form av økt respons.
– Dette visste vi på forhånd. Ved å forske i detaljene og å teste ulike varianter, eksempelvis hva som bør ligge i en konvolutt som sendes ut før jul, kan vi øke responsen betydelig, sier Per André Dahle.

En viktig kunde for Bisnode

– Artisti jobber tett med Bisnode og vår produksjonsavdeling i Grimstad og er en viktig kunde for Bisnode, poengterer daglig leder Tom Maurud i Bisnode Campaign.

Artisti leverer gode løsninger til sine kunder, basert på smarte data fra Bisnode. I kombinasjon med Artistis kreativitet gir dette Artisti-kundene høy respons og godt salg.

Les hele saken her

Ta kontakt nå!

Ønsker du å vite mer om Bisnode sine løsninger?

Ta en uforpliktende prat med en av våre rådgivere. Vi spanderer kaffe og gode råd.

Ta gjerne kontakt med oss vedørende dette – vi har ekstra gode priser på oppdateringer i januar!