Søk

Bosch

Vi laster jevnlig ned data fra Portfolio Manager til vårt SAP-system, og kan med få ressurser håndtere mange kunder i forskjellige land. Dette har vært til stor hjelp i vårt Shared Service Center, som har kunder og leverandører i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Island, Grønland og Færøyene, samt i de Baltiske statene.

Skjer det endringer på kundene vil vi motta et varsel på e-post, og det gir oss en god trygghet å vite at kundene våre er overvåket.

Millised andmed saab alla laadida?
"Vi har et fantastisk godt overblikk over kundene våre, og kan ta raske beslutninger med hensyn til kredittøkning, betalingsavtaler osv., samt hele den daglige håndteringen av blokkerte bestillinger."

Statistikker og risikoanalyser gir et fantastisk overblikk

Med Portfolio Manager har vi også fått muligheten til å lage forskjellige statistikker og risikoanalyser, som viser oss hva vi har utestående totalt hos konsern som har mange datterselskaper. Vi laster jevnlig opp balansen til kundene våre i Portfolio Manager, og kan se vår risikoprofil på forskjellige måter.

"Vi er meget fornøyde med å bruke Portfolio Manager, som hjelper oss med å leve opp til vår kredittpolicy med ajourført og troverdig informasjon. Vi kan uten problemer anbefale Portfolio Manager til andre."

Ta kontakt nå!

Ønsker du å vite mer om Bisnode sine løsninger?

Ta en uforpliktende prat med en av våre rådgivere. Vi spanderer kaffe og gode råd.

Ta gjerne kontakt med oss vedrørende dette. Nå har vi ekstra gode priser på oppdateringer!