– Nå kan vi tilby kundene våre rask kreditt med automatisk kredittsjekk, forteller Stine Kjelsrud, leder i Komplett Groups kredittavdeling.

– En beslutningsmodell med en ferdig kredittramme bidrar til vårt mål om å gi kreditt til flest mulig kunder med lavest mulig risiko.

Automatiserte prosesser

Målet med Bisnodes levering er å automatisere ulike prosesser hos Komplett. Enten kunden ønsker å leie eller kjøpe, kan Komplett Group nå raskt gi kunden en kredittramme. Dette fordi Bisnode leverer en beslutningsmodell med ferdig kredittramme. Modellen gir også Komplett en oppslagsløsning på et foretak direkte.

Med Bisnodes løsninger effektiviserer vi, og legger til rette for økt vekst.

Stine Kjelsrud Leder kredittavdelingen Komplett Group

Kundene ønsker raske svar

– Vi har dyktige ressurser i kredittavdelingen, understreker Stine Kjelsrud. Med Bisnodes løsninger effektiviserer vi, og legger til rette for økt vekst.

Ved hjelp av Bisnodes nye scorekortløsningen for bedriftskunder kan Komplett tilby svar på kredittsjekk umiddelbart, slik at handel kan gjennomføres uavhengig av kontortid. Dette vil være gi en svært god service til kundene våre, samt øke konvertering til kjøp for direktesalgsbutikkene våre.

– Hverken bedriftskunder eller private kunder er spesielt tålmodige, og de finner gjerne en annen leverandør hvis de ikke får svar på kredittforespørsel umiddelbart, sier Kjelsrud. 

Les hele artikkelen her

Ta kontakt nå!

Ønsker du å vite mer om Bisnode sine løsninger?

Ta en uforpliktende prat med en av våre rådgivere. Vi spanderer kaffe og gode råd.

Ta gjerne kontakt med oss vedrørende dette. Nå har vi ekstra gode priser på oppdateringer!