Kredinor og Bisnode har samarbeidet i en årrekke

Kredinor er en av Bisnode sine største kunder. Nylig inngikk selskapene også en avtale som innebærer at Kredinor håndterer inkasso på vegne av Bisnode.

Kredinor skal sikre optimal behandling av utestående krav for Bisnode overfor deres kunder. Bisnode leverer også mye forretningskritisk informasjon til Kredinor. Dette gjør relasjonen til noe langt mer enn et vanlig kunde- og leverandørforhold.

– Gjennom samarbeidet med Bisnode øker leveransekraften ut mot kundene i Kredinor.

Magnus Solstad, analysesjef, Kredinor

Gode kredittbeslutninger

Bisnode er den ledende leverandøren i markedet innenfor kredittstyring og inkassodata. Selskapet bidrar med informasjon som gir kundene større muligheter til å ta raske, fleksible og samtidig trygge kredittbeslutninger.

Med noen få tastetrykk får virksomheter opp den informasjonen de trenger for å kunne avgjøre om de skal gi kreditt eller ikke. Bisnode er størst innenfor sitt område i Europa og har mer enn 200 000 kunder som benytter deres kredittsjekk.

– Den viktigste i leveransen fra Bisnode til Kredinor er uten tvil,  kvalitet i dataene og kompetanse. Bisnode leverer blant annet konsesjonsbelagte kredittopplysningsdata til Kredinor sier Simen Pedersen, ansvarlig for inkassotjenester hos Bisnode.

Kredinor benytter mange tjenester fra Bisnode

Analysesjef Magnus Solstad i Kredinor er full av lovord om samarbeidet med Bisnode. Kredinor benytter i dag en rekke tjenester fra Bisnode i inkassovirksomheten.

– For Kredinor er det en fordel at flere kredittrelaterte leveranser har blitt samlet hos en leverandør og under en felles avtale. 

Les mer om samarbeidet


Ønsker du mer informasjon om Bisnode sine løsninger?

Ta kontakt med Simen Pedersen, Strategic Account Manager
Tlf.: 95 12 44 92
E-post: simen.pedersen@bisnode.com