Søk

Mascot har nesten ikke tap på sine kunder.

Kundecase

Mascot har fullstendig orden på sine kredittprosesser, noe som fører til at virksomheten stort sett ikke har tap på sine debitorer.

– D&B Credit er vårt verktøy i hele kredittprosessen, og vi bruker spesielt løsningen til å gå i dybden med regnskapstall og endringer i kredittstatus.

Vi bruker også recommended credit limit til å vurdere hvilken kredittgrense vi kan gi kunden.

– D&B Credit er vårt verktøy i hele kredittprosessen, og vi bruker spesielt løsningen til å gå i dybden med regnskapstall og endringer i kredittstatus. Vi bruker også recommended credit limit til å vurdere hvilken kredittgrense vi kan gi kunden.

Bertel Spejlborg Mascot

Dette er Mascot International

Mascot er en dansk virksomhet med en skandinavisk holdning og som eksporterer til det meste av verden. Medarbeiderne jobber i Danmark, Vietnam, Tyskland og 14 andre land – med én og samme misjon: Å utvikle, produsere, markedsføre og selge verdens beste arbeidstøy og sikkerhetsfottøy. Ambisjonene er store, og derfor er høy kvalitet helt avgjørende.

Vi jakter allltid på Best Practices

Derfor preges virksomhetskulturen av et energisk engasjement og en løsningsorientert fleksibilitet, som kommer kundene til gode.

En avgørende del av strategien er nemlig testing og kontroll av metoder, produkter og leverandører. Derfor har Mascot i de siste årene brukt slagordet TESTED TO WORK – et velklingende slogan og en avgjørende arbeidsstrategi.

Har du utenlandske kunder eller leverandører?

D&B Credit er et verktøy for smart risikostyring – med kredittsjekk og overvåking av 300 millioner foretak i 220 land.

Prøv kostnadsfritt i 30 dager!