Søk

Slik bruker vi personopplysningene dine

Når Bisnode har personopplysningene dine, får du en bedre opplevelse hver eneste dag, samtidig som vi sørger for at personopplysningene dine er trygge og kun brukes til de formålene du selv ønsker.

Når Bisnode har personopplysningene dine, får du en bedre opplevelse hver eneste dag, samtidig som vi sørger for at personopplysningene dine er trygge og kun brukes til de formålene du selv ønsker.

Opplysningene som Bisnode har lagret om deg, hjelper samfunnet ved å gi viktig informasjon til organisasjoner. For eksempel leverer Bisnode informasjon til beredskapstjenester og mange offentlige myndigheter. Våre produkter og tjenester kan for eksempel brukes til å strømlinjeforme prosessen når du handler i butikk eller på nett, og de kan også forenkle kredittsjekken. Vi kan også hindre uautoriserte kjøp i ditt navn hvis du blir utsatt for identitetstyveri. Bisnode arbeider kontinuerlig for at opplysningene ikke bare skal hjelpe deg og samfunnet, men hele verden.

Nedenfor finner du formålene og hva det innebærer å ha opplysningene dine hos Bisnode.

BISNODES FORMÅL

Kredittsjekk

Kredittsjekk innebærer at opplysningene brukes til informasjon om betalingsevne og kredittverdighet. For eksempel for å kunne lage kredittscore og rapporter med bedriftsinformasjon.

Risk Guardian Suite er et eksempel på et produkt fra Bisnode for dette formålet.

Markedsføring

Markedsføring innebærer at de utvalgte navnene og adressene brukes i forbindelse med markedsføring mot eksisterende kunder, potensielle kunder og andre målgrupper.

Hubspot er et verktøy for automatisert markedsføring som brukes i Bisnode og som faller inn under dette formålet.

Profilering i forbindelse med markedsføring

Profilering inkluderer alle former for behandling av personopplysninger for å evaluere enkelte egenskaper knyttet til en person. Spesielt brukes dette i forbindelse med statistiske analyser eller for å forutse en persons livsstilsopplysninger.

Bisnode Customer Intelligence (BCI) og Kollektion er eksempler på produkter fra Bisnode som faller inn under denne kategorien.

Register

Register innebærer at opplysningene brukes som referanse. Registre er en katalog med telefonnummer og informasjon om abonnenter. 

Verifisering og kontroll (datakvalitet og dataadministrasjon)

Denne tjenesten inkluderer oppdateringer, tillegg og verifisering av personopplysninger for å kunne sikre god datakvalitet. Verifisering og kontroll beskriver prosessen for å sikre at opplysninger stemmer eller for å avdekke og endre opplysninger som må oppdateres. I praksis kan tjenesten brukes av for eksempel et firma som trenger en ny adresse for kunden fordi kunden har flyttet. Dette er praktisk når man for eksempel skal sikre at avisen leveres til riktig adresse.

Bisnode Customer Intelligence (BCI) er et eksempel på et produkt fra Bisnode som faller inn under denne kategorien.