Søk

Bisnode Consumer Intelligence (BCI)

Gir deg tilgang til unike kundedata i hele Europa.

For å kunne rette målrettede budskap mot dine utvalgte målgrupper – og gi både eksisterende, nye og potensielle kunder en god kundeopplevelse – er du avhengig av oppdaterte og relevante data av høy kvalitet.

For selskaper som operer på tvers av landegrenser, og har kunder i flere land, kan dette ofte være en stor utfordring som i verste fall kan bremse selskapets vekst.

Pålitelige datakilder kan i enkelte land være vanskelig å oppdrive, og ofte lagres informasjonen i forskjellige systemer som ikke har mulighet til å snakke med hverandre, eller utveksle data.

Bisnode Consumer Intelligence (BCI) er en revolusjonerende API-løsning som gir deg tilgang til unike kundedata i hele Europa.

API-en integreres direkte i dine systemer, og sørger for at alle dine kundedata oppdateres i sanntid. Løsningen åpner i tillegg muligheter for datautveksling mellom dine eksisterende systemer.

Ved å kombinere våre analyserte data med dine eksisterende kundedata vil du få bedre innsikt i dine målgruppers atferd, ønsker og behov, og kan dermed spisse målrettede og relevante budskap mot dine kunder i alle stadier av kundereisen.

Bedre data hjelper deg med å selge mer...
... og med Bisnodes høykvalitetsdata åpnes nye muligheter for å forbedre og strømlinjeforme både salgsprosessen og kundereisen.

Med Bisnode BCI er alle dine kundedata tilgjengelig til enhver tid, noe som gir deg muligheten til å identifisere hvor hver enkelt kunde er i kundereisen og gi alle dine kunder en personalisert kjøpsopplevelse.

Med Bisnode Consumer Intelligence kan du:

  • Forsikre deg om at alle kundedataene dine er oppdaterte og korrekte til enhver tid.

  • Identifisere kundene dine, og holde informasjonen du har om dem i systemene dine oppdatert – selv når informasjonen er lagret i forskjellige systemer som tidligere ikke kunne utveksle data.

  • Få ny og bedre kundeinnsikt ved å kombinere dine egne kundedata med Bisnodes forbrukerdata.

  • Få tilgang til omfattende europeiske kundedata via en API som er direkte integrert i dine systemer gjennom Bisnode.

  • Sikre at din behandling av kundedata er compliant i henhold til GDPR.

 

Øk konvertering og salget med trigger basert markedsføring fra Bisnode!

Kontakt oss ATS

Ta gjerne kontakt med oss vedørende dette – vi har ekstra gode priser på oppdateringer i januar!