Bisnode Direct Display Advertising

Kombiner data slik at du kan optimalisere utgiftene dine i sosiale medier.

Vi bruker mye tid på sosiale medier som Facebook og Instagram, og vi irriterer oss over et konstant bombardement av irrelevante og uinteressante annonser og reklamer som dukker opp i tide og utide.

Når det derimot, en sjelden gang, popper opp en annonse som fanger interessen vår er det en hyggelig overraskelse, og vi har lett for å klikke oss inn for å utforske nærmere.

Datadreven markedsføring, rettet mot en spesifikk målgruppes behov, gjør at du kan spisse annonser mot de menneskene du ønsker å nå ut til, og få høyere inntekter fra samme antall visninger i sosiale medier.

Bisnode Direct Display Advertising er et verktøy som lar deg kombinere dine egne data, Bisnodes data og Facebook-data slik at du kan optimalisere utgiftene dine i sosiale medier – og samtidig løfte dine markedskampanjer til et nytt nivå.

Ved hjelp av big data-analyser som oppdateres i sanntid oppretter vi presise, spissede og svært effektive målgrupper for hver fase i kundelivsløpet, og gjøre disse målgruppene tilgjengelig for deg via Facebook og Instagram.

Dette gir deg en direkte kanal for å nå ut til akkurat de kundene du ønsker å treffe.

Med Bisnode Direct Display Advertising kan du:

  • Kombinere data fra en rekke kilder for å opparbeide deg relevant innsikt for å maksimere ROI-en til dine markedskampanjer.
  • Tilføye Bisnodes eksisterende kundedata på toppen av Facebook-data, noe som vil gi en drastisk økning i nøyaktigheten til dine spissede Facebook-kampanjer.
  • Nå ut til det samme publikummet både online og offline, noe som gir høyere konvertering.
  • Lage spissede annonser som kun vises til din utvalgte målgruppe.
  • Få direkte tilgang til ditt publikum og dine målgrupper gjennom Facebook Business Manager, slik at du kan rette deg mot det best egnede publikummet i alle kampanjer du lanserer.
  • La Bisnode administrere kampanjene dine, slik at du slipper å bry deg om det tekniske aspektet av markedsføring på Facebook og Instagram.

Øk konvertering og salget med trigger basert markedsføring fra Bisnode!

Kontakt oss ATS

Ta gjerne kontakt med oss vedrørende dette. Nå har vi ekstra gode priser på oppdateringer!